Rab – Najljepši otočni advent

Rab – Najljepši otočni advent

to
Rab

Najljepši otočni advent posebna je kombinacija umjetnosti i gastronomije, te zabave za sve uzraste. Brojni koncerti raznovrsnih glazbenih žanrova, likovne izložbe lokalnih i gostujućih umjetnika, te niz kazališnih predstava izvor su radosti I dobrog raspoloženja za sve generacije, a bogat blagdanski stol zagolicat će nepce i zasladiti kraj godine okusima domaćih specijaliteta.
Niz je atrakcija koje možete doživjeti samo na Najljepšem otočnom adventu. Kupite originalne božićne poklone  i zaplešite na ledu na jedinstvenom otočnom klizalištu. Uživajte s djecom u vožnji božićno-novogodišnjim vlakićem.Djeci poseban doživljaj je doček Djeda Božićnjaka, osobito kad se on spušta padobranom s neba! A nesvakidašnje oduševljenje nastane I kad se deseci Moto-Mrazova pojave na motociklima na rapskoj rivi.  Ne propustite taj spektakl!
Pred sam Božić, u parku Dorka, udruga “Tunera” uprizori žive jaslice, sa domaćim životinjama i članovima udruge, pa interakcija s pukom koji se priprema za božićno slavlje stvara poseban blagdanski ugođaj.